Omorphia 20

Estetisk kroppsskulptering med säker kavitationsteknik.
• Celluliter • Fettdepåer • Huduppstramning • Rynkor & fina linjer • Dubbelhaka • Gäddhäng
Ultraljudspulserna passerar bara de vävnader (hud och fett) man vill komma åt och behandla. Den risk som vissa anser finnas med traditionell kavitation, och som medfört att tekniken och behandlingsmetoden ifrågasatts i vissa länder, har härigenom minimerats med Omorphia 20. När fettcellerna väl sprängts sönder av ultraljudet smälts fettpartiklarna med Omorphias andra handtag och tekniker. Denna kombination av behandlingstekniker ger en smärtfri och riskfri bodyshaping utan kirurgiska ingrepp.

Boka en konsultation!

Behandlingen görs i en kur på 10 behandlingar på 5 veckor, 2 gånger i veckan. Konsultation bokas innan behandlingen påbörjas. Där vi går igenom Dina mål & lägger upp en plan samt går igenom tekniken.

Boka Tid

Celluliter-Fettdepåer-Huduppstramning-Dubbelhaka-Gäddhäng

OMORPHIA 20.0 MED KAVITATION:

En behandling 40 min 1 500 kr

Kur 5 ggr 40 min 7 000 kr

Kur 10 ggr 40 min 13 500 kr

En behandling 60 min 1 800 kr

Kur 5 ggr 60 min 8 350 kr

Kur 10 ggr 60 min 16 200 kr

ÖVRIGA BEHANDLINGAR:

En behandling 20 min 995 kr

Kur 5 ggr 20 min 4 600 kr

Kur 10 ggr 20 min 8 950 kr

En behandling 40 min 1 300 kr

Kur 5 ggr 40 min 6 050 kr

Kur 10 ggr 40 min 11 700 kr

Boka Tid

Omorphia 20 använder sig av en unik kombination av fem olika tekniker:
• Kavitation • Radiofrekvensteknolog • Infrarött ljus • Vakuummassage • Mekanisk massage

Kavitation
Kavitationsteknik i sig innebär att ultraljudet får fettcellerna att vibrera så snabbt (hög frekvens) att vakuumbubblor bildas i cellen. Till följd av detta ”sprängs” sedan fettcellernas ytterhölje (membranet) och fettet hamnar utanför cellerna. Utanför membranet kan fettet dels brytas ner på plats till snabb tillgänglig energi, som då tas upp i blodet eller också transporteras med lymfvägarna varefter de då antingen förbränns eller lagras i andra fettceller någon annanstans i kroppen.

Radiofrekvens
Radiofrekvens (RF) är en väl beprövad teknologi som har använts inom kirurgin i över 70 år. Radiofrekvens värmer upp vattenmolekylerna i underhudsvävnaden så att fettvävnaden värms upp och ökar metabolismen, vilket dränerar fettcellerna som minskar i storlek.

Infrarött ljus
Det infraröda ljuset (IR) har en direkt och mycket positiv påverkan på muskler och leder. IR ökar syresättningen i cellerna samt ger en värmande effekt vilket leder till en ökad endorfinproduktion som lindrar smärta och stelhet i muskler och leder. IR stärker även elasticiteten i bindvävnaden samt ökar lymf- och blodcirkulationen. När man behandlar huden i exempelvis ansiktet med IR öppnas tilltäppta porer och grå och glåmig hy får en ny och finare lyster

Vakuummassage
Vakuummassagen lyfter, formar och masserar huden på djupet och på ytan. Massagen ökar också blodcirkulationen som i sin tur leder ut slaggämnen från fettcellerna. Massagen ger vidare en uppstramning av huden.

Mekanisk massage
Den mekaniska massagen jobbar djupgående på förtätad bindväv. De mekaniska massagerullarna förhöjer hudens cellgenererande aktivitet, vilket resulterar i att förtjockade fettdepåer dräneras ut.

Boka din behandling nu!

Ring 072 - 164 28 40 eller boka online

Ej avbokad tid samt avbokning senare än 24 h debiteras med fullt pris