Klassisk Hudvård

ESSE PROBITOIC SKINCARE – Esse är världens första hudvårdsserie som använder levande Probiotika i sina produkter. Genom att kombinera Probiotika (godartade bakterier) och Prebiotika (näring åt hudens goda bakterier) tillsammans med högeffektiva extrakt från växter som växer vilt på den afrikanska landsbygden så har Esse lyckats skapa en högeffektiv hudvård som ger din hy en fantastisk lyster, spänst och elasticitet.

ANSIKTSBEHANDLING HUDTERAPEUTENS VAL

60 – 90 min från 700kr – 1.500kr

Låt oss skräddarsy en behandling som vi tycker passar din hud, dina behov och önskemål allra bäst ❤️
I behandlingen ingår: Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, massage, ögon- och ansiktsmask samt avslutande serum, ögon- och ansiktscreme.

Boka Tid

ESSE PROBIOTIC ANSIKTSBEHANDLING UNGDOM

45 min 495kr

En renande ansiktsbehandling för ungdomar under 18 år, med fokus på djuprengöring av huden. I behandlingen ingår: Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, ögon- och ansiktsmask samt avslutande serum, ögon- och ansiktscreme.

Boka Tid

ESSE PROBIOTIC ANISKTSBEHANDLING KLASSISK

60 min 700kr

I behandlingen ingår: Dubbelrengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask samt avslutande serum, ögon- och ansiktscreme.

En mycket effektiv behandling för alla. Efter en grundläggande hudanalys, skräddarsys ansiktsbehandling utifrån ditt behov. Vi arbetar med produkter med levande probiotika, som ger din hud balans, omedelbar lyster och fräschör.

Tillval: Högeffektiv ampull med en unik sammansättning av probiotica, prebiotica och superverksamma afrikanska växtextrakt anpassade för Din unika hudhälsa och Ditt hudtillstånd. 150kr

Boka Tid

ESSE PROBIOTIC ANSIKTSBEHANDLING EXKLUSIV

75 min 1245kr

I behandlingen ingår: Dubbelrengöring, hudanalys, BHA-peeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask, hand- och skalpmassage samt avslutande produkter, högeffektiv ampull, serum, ögon- och ansiktscreme.

Ampullen kommer i 4 olika utföranden och väljs med noggrannhet ut efter just ditt hudtillstånd.

-Brightening, mot ojämn hudton
-Intensity, intensivt åtstramande för rynkor
-Hylauronic, lugnande, intensivt återfuktande
-Hydroboost, djupt återfuktande och ger en väldigt pigg och utslätande look.

Målinriktad, intensiv behandling för hy som visar tecken på åldrande. En behandling som bekämpar åldersprocesser i huden och återskapar en fungerande hudbarriär. Högeffektiv hudvård som ger din hy en fantastisk lyster, spänst och elasticitet med fantastiska resultat! En lyxig behandling som ger omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud.

Boka Tid

Behöver du hjälp?

Kontakta oss för att ta reda på vilken behandling som passar dig bäst.
Mail: info@hudcompagniet-sollentuna.se
Telefon: 072 – 164 28 40
Boka Tid

Boka din behandling nu!

Ring 072 - 164 28 40 eller boka online

Ej avbokad tid samt avbokning senare än 24 h debiteras med fullt pris