Boka nu: 08 - 446 65 64

CELLOX-TEKNOLOGIN

Traditionella IPL-system arbetar med korta och intensiva ljuspulser. Cellox-teknologin är en revolutionerande utveckling av denna befintliga teknologi som dels medför att styrkan och intensiteten i ljuset byggs upp blixtsnabbt, dels att ljuset bibehåller en stabil och jämn energi under hela pulsen. Genom att Cellox stabiliserar ljuset på detta sätt blir behandlingarna både effektivare och, framför allt, smärtfria! Genom att man kan använda en betydligt lägre styrka än traditionell IPL minimerar man risken för pigmentförändringar och brännskador, samtidigt som man uppnår bättre resultat.

Boka en konsultation!

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation.
Konsultationen tar ungefär 15 min och är ett krav innan påbörjad behandling.

Vid köp av 3 behandlingar ges en totalrabatt på 30 %.

Boka Tid

Hudförbättring

Kärlreducering, pigmenteringar & acne

Enstaka kärl & pigment: 650kr

Kinder: 900 :-

Kinder & haka: 1.200 :-

Ansikte: 1.600 :-

Handrygg: 800 :-

Dekolletage: 1.600 :-

Boka Tid

Hudföryngring

En behandling där huden stramas upp, och ger mer elasticitet, flexbilitet och lyster

Ansikte: 1.500 :-

Ansikte & hals: 1.800 :-

Ansikte, hals & dekolletage: 2.400 :-

Dekolletage: 1.600 :-

Handryggen: 800 :-

Boka Tid

Info om Ytliga blodkärl

Vad händer med ytliga kärl under behandlingen?
Det som sker är att blodkärlen absorberar ljuset som omvandlas till värme och därför koaguleras. Man kan få en lätt rodnad och en värmekänsla det första dygnet.

Vad händer efter behandlingen?
Oftast tar det ca tre veckor innan man ser att kärlet reducerats. Det kan bli en rodnad eller ett litet blåmärke som sedan försvinner. Om det är ett litet kärl kan man få en omedelbar effekt att kärlet drar ihop sig.

Pigmenteringar

Vad händer med pigmenteringar efter behandlingen?
Efter behandling kan området som behandlats se lite ”smutsigt” ut. Det som sker är att pigmentet kryper upp till ytan (epidermis) där det efter ca 5-12 dagar flagnas bort.Det rekommenderas 3-5 behandlingar, med 3-4 veckors mellanrum.

Acnereducering

Hur fungerar acnereducering?
Behandlingen med Cellox 10 använder en kombination av IPL (intensivt pulserande ljus)och UV-ljus (ultraviolett ljus). Det som sker är att UV-ljuset angriper bakterier, IPL behandlar de fina blodkärlen som leder till en talgkörtel, vilket resulterar i att man stannar upp talgproduktionen.

Vad händer efter behandlingen?
Resultatet på en acnereducering är väldigt individuella beroende på vad som är orsaken till acnen. Man kan få en utrensning av underliggande talg (acnen blommar upp mer) efter behandlingen, men detta lägger sig efter några dagar och resultatet av behandlingen visar sig.

Hur många behandlingar krävs?
Hur många behandlingar som behövs är individuellt beroende på kundens behov och på hur man svarar på behandlingen så det är svårt att säga i förväg men ca 3-8 behandlingar med två veckors mellanrum.

Boka din behandling nu!

Ring 08 - 446 65 64 eller boka online

Ej avbokad tid samt avbokning senare än 24 h debiteras med fullt pris