CELLOX 20

Cellox ljuspulser passerar det yttersta hudlagret där värmen reducerar små fina kärl i ansiktet, fina acne ärr, rodnader, rosacea, solskadad hud, åldersförändringar, pigmenteringar, samt grova porer. Även hudens nybildning till kollagen stimuleras och huden får en jämnare ton och ger ett jämnare slätare intryck.Traditionella IPL-system arbetar med korta och intensiva ljuspulser. Cellox-teknologin är en revolutionerande utveckling av denna befintliga teknologi som dels medför att styrkan och intensiteten i ljuset byggs upp blixtsnabbt, dels att ljuset bibehåller en stabil och jämn energi under hela pulsen. Genom att Cellox stabiliserar ljuset på detta sätt blir behandlingarna både effektivare och, framför allt, smärtfria! Genom att man kan använda en betydligt lägre styrka än traditionell IPL minimerar man risken för pigmentförändringar och brännskador, samtidigt som man uppnår bättre resultat.

Kemisk peeling

SOLUTION BY VICTUS PROFESSIONAL PEEL. Det unika med dessa behandlingar är att man kombinerar olika syror för att optimera resultatet för just din hudtyp och ditt hudtillstånd. Kemisk peeling är ett samlingsnamn för behandlingar där en substans läggs på huden baserat på vilken effekt man vill åstadkomma. Solution by Victus Professional Peels är verksamma i det översta hudlagret för att minimera risker för skador i huden samt för en kortare återhämtningstid efter utförd behandling. Indikationer på vad man vill behandla kan bland annat vara akne, rynkor/linjer, pigment, lyster och fukt. Individanpassad professionell kemisk peeling!

SYNERGI+

Är det perfekta komplementet till traditionella ansiktsbehandlingar. En smärtfri behandling som endast ger en viss värmekänsla i huden med otroliga resultat! Då denna behandling skräddarsys kan behandlingarna se olika ut från gång till gång. Valmöjligheterna är många. Med Synergi+ kan man behandla året om och på alla hudtyper. Med 4 olika handtag anpassar vi behandlingen utifrån ditt behov.
Deep Wash Technology – Active Skin Techonology
Keep It Young Technology – Deep Inject Technology

Behöver du hjälp?

Kontakta oss för att ta reda på vilken behandling som passar dig bäst.
Vi erbjuder kostnadsfri konsultation för Cellox 20.
Konsultationen tar ungefär 15 min och är ett krav innan påbörjad behandling.
Vid konsultation av Kemisk peeling & Synergi+ vänligen maila oss på info@hudcompagniet-sollentuna.se

Vid köp av 3 behandlingar ges en totalrabatt på 30 %.

Boka Tid

Cellox 20 – Hudförbättring

Cellox ljuspulser passerar det yttersta hudlagret där värmen reducerar små fina kärl i ansiktet, fina acne ärr, rodnader, rosacea, solskadad hud, åldersförändringar, pigmenteringar, samt grova porer. Även hudens nybildning till kollagen stimuleras och huden får en jämnare ton och ger ett jämnare slätare intryck.
Kärlreducering, pigmenteringar & acne

Enstaka kärl & pigment: 650kr

Kinder: 900kr

Kinder & haka: 1.200kr

Ansikte: 1.600kr

Handrygg: 800kr

Dekolletage: 1.600kr

Boka Tid

Synergi+ Deep Wash Technology

395kr
Vakuum tillsammans med en specialutformad topp bildar microbubblor som blandas med närande vätskor och ger en djuprengörande effekt som exfolierar och ger näring till huden. Huden rengörs i tre olika steg med Deep Wash Solutions för en perfekt ansiktsrengöring.

Boka Tid

Synergi+ Active Skin Technology

795kr
I denna behandling skapas en reaktion (Bohreffekten) i huden med hjälp av en aktiv kolsyretablett, tillsammans med en aktiv gel, Keep It Bright – All U Need. Bohreffekten ger sänkt pH-värde i vävnaden vilket medför att hemoglobinet stimuleras att frigöra syre och att blodkärlen expanderar. Den ökade blodcirkulationen och syrehalten i blodet leder till ökad cellförynelse och friskare hud.

Boka Tid

Kemisk peeling

30 min 995kr
SOLUTION BY VICTUS PROFESSIONAL PEEL.

Boka Tid

Cellox 20 – Hudföryngring

En behandling där huden stramas upp, och ger mer elasticitet, flexbilitet och lyster

Ansikte: 1.500kr

Ansikte & hals: 1.800kr

Ansikte, hals & dekolletage: 2.400kr

Dekolletage: 1.600kr

Handryggen: 800kr

Boka Tid

Synergi+ Keep It Young Technology

695kr
Detta handtag med traditionell radiofrekvens värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna, för en direkt synlig uppstramande och hudföryngrande effekt. Radiofrekvens är en smärtfri,icke-kirurgisk metod. Radiofrekvensen värmer upp pch stimulerar kollagenet i huden. Värmeutveckligen får kollagenet att återskapas genom att gammalt och skadat kollagen reparerars och återhämtar sig. Blodcirkulationen och lymfcirkulationen påverkas också av radiofrekvensen vilket medför att svullnad och mörka ringar runt ögonen dämpas.

Boka Tid

Synergi+ Deep Inject Technology

1.095kr
Högfrekvent ultraljud genererar värme och stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna vilket medför att den aktiva substansen kan tränga djupt ner i huden. Nedslussning av Renew Yourself (Hyaluronsyra) påskyndar metabolisen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, reducerar fina linjer och rynkor, återfuktar och ger en fin lyster i huden.

Boka Tid

Boka din behandling nu!

Ring 072 - 164 28 40 eller boka online

Ej avbokad tid samt avbokning senare än 24 h debiteras med fullt pris