AVANCERAD HUDVÅRD

KEMISK PEELING

30 min 995kr
SOLUTION BY VICTUS PROFESSIONAL PEEL är verksamma i det översta hudlagret för att minimera risker för skador i huden samt för en kortare återhämtningstid efter utförd behandling. Indikationer på vad man vill behandla kan bland annat vara akne, rynkor, pigmenteringar, lyster och fukt. Kan även användas som en hudföryngrande och rengörande behandling på kroppen såsom händer, armar, hals och dekolletage.

Vi kombinerar och blandar olika syror som, glykolsyra, mjölksyra, salicylsyra samt mandelsyra för att optimera resultatet för just din hudtyp och ditt hudtillstånd.

Rekommenderas som en kur på 4 behandlingar med
2 veckors intervall. För bästa resultat används Solution By Victus hudvårdsprogram före, under och efter kuren.

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, mask samt avslutande produkter, serum, ögon- och ansiktscreme.

Vid köp av 4 behandlingar ges en totalrabatt på 30 %.

Boka Tid

SYNGERI+ Deep Wash Technology

395kr
Vakuum tillsammans med en specialutformad topp bildar microbubblor som blandas med närande vätskor och ger en djuprengörande effekt som exfolierar och ger näring till huden. Huden rengörs i tre olika steg med Deep Wash Solutions för en perfekt ansiktsrengöring.

Synergi+ Keep It Young Technology

695kr
Detta handtag med traditionell radiofrekvens värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna, för en direkt synlig uppstramande och hudföryngrande effekt. Radiofrekvens är en smärtfri,icke-kirurgisk metod. Radiofrekvensen värmer upp pch stimulerar kollagenet i huden. Värmeutveckligen får kollagenet att återskapas genom att gammalt och skadat kollagen reparerars och återhämtar sig. Blodcirkulationen och lymfcirkulationen påverkas också av radiofrekvensen vilket medför att svullnad och mörka ringar runt ögonen dämpas.

Deep Wash + Active Skin: 1.145 :-
Deep Wash + Keep It Young: 1.045 :-
Deep Wash + Deep Inject: 1.445 :-
Deep Wash + Active Skin + Keep It Young: 1.795 :-
Deep Wash + Keep It Young + Deep Inject: 2.095
Deep Wash + Active Skin + Keep It Young + Deep Inject: 2.795:-

Boka Tid

CELLOX 20 HUDFÖRBÄTTRING- & FÖRYNGRING

Vi erbjuder kostnadsfri konsultation för Cellox 20. Konsultationen tar ungefär 15 min och är ett krav innan påbörjad behandling. Cellox 20 ljuspulser passerar det yttersta hudlagret där värmen reducerar små fina kärl i ansiktet, fina acne ärr, rodnader, rosacea, solskadad hud, åldersförändringar, pigmenteringar, samt grova porer. Även hudens nybildning till kollagen stimuleras och huden får en jämnare ton och ger ett jämnare slätare intryck.

HUDFÖRBÄTTRING
Enstaka kärl & pigment: 650kr
Kinder: 900kr
Kinder & haka: 1.200kr
Ansikte: 1.600kr
Handrygg: 800kr
Dekolletage: 1.600kr

HUDFÖRYNGRING:
Ansikte: 1.500kr
Ansikte & hals: 1.800kr
Ansikte, hals & dekolletage: 2.400kr
Dekolletage: 1.600kr
Handryggen: 800kr

Vid köp av 4 behandlingar ges en totalrabatt på 30 %.

Boka Tid

SYNGERI+ Active Skin Technology

795kr
I denna behandling skapas en reaktion (Bohreffekten) i huden med hjälp av en aktiv kolsyretablett, tillsammans med en aktiv gel, Keep It Bright – All U Need. Bohreffekten ger sänkt pH-värde i vävnaden vilket medför att hemoglobinet stimuleras att frigöra syre och att blodkärlen expanderar. Den ökade blodcirkulationen och syrehalten i blodet leder till ökad cellförynelse och friskare hud.

Synergi+ Deep Inject Technology

1.095kr
Högfrekvent ultraljud genererar värme och stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna vilket medför att den aktiva substansen kan tränga djupt ner i huden. Nedslussning av Renew Yourself (Hyaluronsyra) påskyndar metabolisen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, reducerar fina linjer och rynkor, återfuktar och ger en fin lyster i huden.

Deep Wash + Active Skin: 1.145 :-
Deep Wash + Keep It Young: 1.045 :-
Deep Wash + Deep Inject: 1.445 :-
Deep Wash + Active Skin + Keep It Young: 1.795 :-
Deep Wash + Keep It Young + Deep Inject: 2.095
Deep Wash + Active Skin + Keep It Young + Deep Inject: 2.795:-

Boka Tid

Boka din behandling nu!

Ring 072 - 164 28 40 eller boka online

Ej avbokad tid samt avbokning senare än 24 h debiteras med fullt pris