Boka nu: 08 - 446 65 64

Behandlingar

Hos oss kan ni känna er trygga. Vi innehar behandlingsförsäkring! Försäkringen skyddar dig under och efter behandlingen. Om en skada skulle uppstå under behandlingen eller till följd av den gäller behandlingsförsäkringen. Vid en skada vänder du dig till oss, därefter kontaktar vi försäkringsbolaget som hjälper oss att utreda och även betala ut ersättning till dig om du drabbats av en behandlingsskada.
Din trygghet är det viktigaste för oss.

Ansiktsbehandlingar

Alla våra ansiktsbehandlingar är specifikt anpassade efter dina behov, där vi inleder varje behandling med en grundläggande hudanalys. Vi går igenom huden, och ser till dess behov. Du berättar vad du vill uppnå och vi hittar en lösning!

Se alla ansiktsbehandlingar >

Fransar & bryn

Här finner du alla våra ögonbehandlingar för en intensivare blick!

Se allt för fransar & bryn >

Hårborttagning

Traditionell hårborttagning med kallvax & remsor som ger en känsla av mjukhet och en len hud!

Se allt för hårborttagning >

Fotvård

Hos oss hittar du fotvårdsbehandlingar för mjukare & finare fötter!

Se allt om fotvård >

Hudföryngring & Hudförbättring

Cellox ljuspulser passerar det yttersta hudlagret där värmen reducerar små fina kärl i ansiktet, fina acne ärr, rodnader, rosacea, solskadad hud, åldersförändringar, pigmenteringar, samt grova porer. Även hudens nybildning till kollagen stimuleras och huden får en jämnare ton och ger ett jämnare slätare intryck.

Se allt om Cellox-teknologin >

Kosmetisk tatuering

Är du trött på att stå och fylla i ögonbrynen varje morgon? Har du ledsnat på att försöka få till den där perfekta läpp- eller eyeliner linjen? Då är kosmetisk tatuering något för dig. Från den dagen du genomgår en kosmetisk tatuering behöver du aldrig mer uppleva känslan av att vara osminkad och grå. Permanent makeup är alltså den perfekta lösningen för dig som alltid vill känna dig fräsch – oavsett tid på dygn

Se allt om kosmetisk tatuering >

Spraytan

Vi kan erbjuda dig en naturligt snygg solbränna utan skadliga UV-strålar. Huden får en skönhetsbehandling samtidigt som du blir läckert gyllenbrun. Varmt välkommen att bli solkysst!

Se allt om spraytan >

Manikyr

Med färg, form och fantasi skapas här snygga naglar för alla tillfällen!

Se allt om manikyrbehandlingar >

Filler

Nu erbjuder vi en ny avancerad filler – REVOFIL Med tre olika produkter kan vi erbjuda enastående resultat på mer komplexa indikationer. Vi använder enbart icke-animaliska fillers. Som inte är permanenta utan bryts ner av kroppen efter ca 6-12 månader. REVOFIL är en kristalklar gele tillverkad av stabiliserad hyalonsyra. Hyalonsyra binder fukt, återfuktar, och ger volym till huden.

Se alla fillers >

Permanent hårborttagning

Cellox 10 är marknadens kraftfullaste och mest utvecklade utrustning för sina användningsområden. Tekniken är en vidareutveckling av traditionell IPL-teknik men ligger numera väldigt nära lasertekniken vad beträffar såväl stabilitet som säkerhet och snabbhet.

Se allt för permanent hårborttagning >

Massage

Vi anpassar massagen utifrån dina behov. Om det är så ren avslappning som önskas eller en mer djupgående massage.

Se allt för massage >

Kampanjer

10%

Boka din behandling nu!

Ring 08 - 446 65 64 eller boka online

Ej avbokad tid samt avbokning senare än 24 h debiteras med fullt pris